Reserveren

Reservering

Voor het maken van een reservering kunt u dit formulier invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. U kunt ons ook een mail sturen (info@casa-bosco.com).

Openingstijden en minimale verblijfsduur

In 2020 zijn we geopend van 15 mei tot 5 oktober. De minimum verblijfsduur is in het laagseizoen (15 – 30 mei en 19 sept – 5 okt) 3 nachten en in het midden- en hoogseizoen 7 nachten.

Aankomst

In het laagseizoen is aankomst mogelijk op alle dagen van de week tussen 15.00 en 22.00 uur. In het midden- en hoogseizoen is aankomst mogelijk op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag tussen 15.00 en 22.00 uur (eerder of later in overleg). We stellen het op prijs indien u ons ongeveer een uur voor aankomst bij Casa Bosco even een Whatsapp berichtje stuurt. We zorgen dan dat we klaar staan om u te verwelkomen.

Vertrek

In het laagseizoen is vertrek mogelijk op alle dagen van de week. In het midden- en hoogseizoen zijn de vertrekdagen vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. We vragen u het appartement uiterlijk om 10.00 uur te verlaten (later alleen in overleg).

Betalen

Na reservering ontvangt u van ons een bevestiging, waarna de reservering definitief is. Vervolgens sturen we u uiterlijk 2 weken voor het begin van uw vakantie een factuur, met het verzoek deze vóór aankomst bij Casa Bosco per bank te voldoen. Kosten voor op locatie aan u geleverde diensten en/of producten verzoeken we u contant te voldoen (wij hebben geen PIN-apparaat).

Annuleren

Een reservering kan worden geannuleerd of in overleg met ons worden veranderd. Annuleert u meer dan 8 weken voor aankomst, dan zijn de kosten hiervan € 100,-. Bij annulering tussen de 8 en 4 weken voor aankomst brengen we 50% van de totale factuur in rekening en daarna 100%. Bij annulering zullen we ons best doen om het appartement weer te verhuren. Lukt dit, dan brengen we alleen € 40,- administratie- en bemiddelingskosten in rekening.

Only adults, dus geen kinderen

Casa Bosco hanteert het ‘only adults/no kids’ concept. Dit betekent dat onze gasten (ongeveer) 18 jaar of ouder moeten zijn.

Toegankelijkheid

Casa Bosco ligt op een heuvel met prachtig uitzicht op de omringende bergen. Hierdoor treft u op ons terrein een aantal afstapjes, trapjes en op- en aflopende paden. Ook is een drietal appartementen voorzien van een (wentel)trap. Voor mensen die slecht ter been zijn, kan dit een bezwaar zijn. Bij twijfels kunt u altijd contact met ons opnemen om te overleggen over uw specifieke situatie.

Roken

Binnen de muren van Casa Bosco is roken niet toegestaan.

Huisdieren

We houden van dieren, maar om hygiënische redenen én omdat niet iedereen onze liefde deelt, hebben we besloten om geen huisdieren in de appartementen toe te laten.

Algemene voorwaarden

Door te reserveren gaat u expliciet akkoord met onze algemene voorwaarden. Onze complete algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.