Reserveren

Reservering

Om een reservering te doen, kunt u dit formulier invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. U kunt ons ook een mail sturen (info@casa-bosco.com).

Openingstijden en minimale verblijfsduur

In 2020 zijn we geopend van 15 mei tot 5 oktober. De minimum verblijfsduur is in mei, september en oktober 3 nachten en in juni, juli en augustus 1 week.

Aankomst

Aankomst is mogelijk op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag tussen 15.00 en 22.00 uur (eerder of later in overleg).
We stellen het op prijs indien u ons ongeveer een uur voor aankomst bij Casa Bosco even een Whatsapp berichtje stuurt. We zorgen dan dat we klaar staan om u te verwelkomen.

Vertrek

We vragen u het appartement om uiterlijk 10.00 uur te verlaten (later alleen in overleg).

Betalen

Na reservering ontvangt u van ons een factuur voor een aanbetaling van € 100,-. Voor het restant sturen we u uiterlijk 2 weken voor het begin van uw vakantie een factuur, met het verzoek deze vóór aankomst bij Casa Bosco per bank te voldoen.
Kosten voor op locatie aan u geleverde diensten en/of producten verzoeken we u contant te voldoen.

Annuleren

Een reservering kan worden geannuleerd of in overleg met ons worden veranderd. Annuleert u meer dan 8 weken voor aankomst, dan zijn de kosten gelijk aan de aanbetaling van € 100,-. Bij annulering tussen de 8 en 4 weken voor aankomst brengen we 50% van de totale factuur in rekening en daarna 100%. Bij annulering zullen we ons best doen om het appartement weer te verhuren. Lukt dit, dan brengen we alleen € 40,- administratie- en bemiddelingskosten in rekening.

Only adults, dus geen kinderen

Casa Bosco hanteert het ‘only adults/no kids’ concept. Dit betekent dat onze gasten (ongeveer) 18 jaar of ouder moeten zijn.

Toegankelijkheid

Casa Bosco ligt op een heuvel met prachtig uitzicht op de omringende bergen. Hierdoor treft u op ons terrein een aantal afstapjes, trapjes en op- en aflopende paden. Ook is een drietal appartementen voorzien van een (wentel)trap. Voor mensen die slecht ter been zijn, zou dit een bezwaar kunnen zijn. Bij twijfels kunt u altijd contact met ons opnemen om te overleggen over uw specifieke situatie.

Roken

Binnen de muren van Casa Bosco is roken niet toegestaan.

Huisdieren

We houden van dieren, maar om hygiënische redenen én omdat niet iedereen onze liefde deelt, hebben we besloten om geen huisdieren in de appartementen toe te laten.

Algemene voorwaarden

Door te reserveren gaat u expliciet akkoord met onze algemene voorwaarden. Onze complete algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.