Faciliteiten

Only adults/no kids

Casa Bosco richt zich op gasten die willen genieten van een ontspannen vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we een plek willen bieden aan volwassen vakantiegangers die in alle rust en comfort van een relaxte vakantie willen genieten. Door de unieke ligging, midden in de natuur, is Casa Bosco hier bij uitstek geschikt voor.

Eten en drinken

  • Aankomstmaaltijd: we kunnen ons voorstellen dat u bij aankomst niet meteen de keuken in wilt duiken. Op verzoek maken we een heerlijke schaal lasagne voor u klaar die we, met een flesje wijn, serveren in uw eigen appartement of op uw eigen terrasje. U kunt hier dan in alle rust van genieten. Graag minimaal 48 uur voor aankomst reserveren.*
  • Boodschappenservice voor ontbijt eerste ochtend: aansluitend op het aanbod hierboven, doen we met plezier de¬†boodschappen voor u voor het eerste ontbijt. Ook dat horen we graag 48 uur voor aankomst.*
  • Broodservice: desgewenst zorgen we iedere ochtend vanaf half negen voor vers gebakken (bruin) brood uit onze broodbakmachines.*
  • Pizza-avonden: wekelijks organiseren we (bij voldoende belangstelling en goed weer) een pizza-avond. Onder het genot van een glaasje wijn uit de streek rolt en belegt u uw eigen pizza. Hans bakt hem voor u in onze authentieke, hout gestookte pizza-oven*.
  • Restaurants: met plezier vertellen we u waar de leukste en lekkerste restaurants te vinden zijn en desgewenst reserveren we deze ook voor u.

Bad- en linnengoed, wassen en strijken

De huurprijs van de appartementen is inclusief beddengoed, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken en badhanddoeken voor bij het zwembad.
Het beddengoed wordt wekelijks verschoond (op verzoek vaker*). Schone handdoeken, theedoeken en vaatdoeken verzorgen we op uw verzoek, zonder meerprijs. Wilt u zelf een wasje draaien, dan kunt u gebruik maken van een wasmachine* en een droger*.

Gratis wifi, bibliotheek, geen TV in de appartementen

In alle appartementen is gratis wifi beschikbaar. Via een eigen acces point en voor licht gebruik, zoals het checken van e-mail en social media. Er is helaas (nog) niet voldoende signaal om (zonder problemen) te streamen of grote bestanden te up- of downloaden. In onze appartementen vindt u geen televisie. Die is er wel in de gemeenschappelijke ruimte naast de receptie. Casa Bosco beschikt over een goed gevulde bibliotheek met enkele honderden boeken.

Zwembad

Ons zwembad is 6 bij 13 meter en biedt een prachtig uitzicht op de omringende heuvels, bossen en bergen. Er staan voldoende ligbedden en zitjes met parasols voor alle gasten. In uw appartement liggen 2 grote badhanddoeken voor u klaar, die u kunt gebruiken aan het zwembad.

(E-)Mountainbikes

Bij Casa Bosco zijn twee E-mountainbikes te huur. De kosten bedragen 15 euro per dagdeel, per fiets. Meer (E-)mountainbikes kunnen we voor u regelen bij een lokale verhuurder. In de directe omgeving zijn prachtige routes te vinden, maar u kunt ook op de bonnefooi vanaf Casa Bosco op pad gaan. Of we kunnen een lokale gids voor u regelen die u langs de mooiste routes in de buurt voert.

Voorzieningen in de buurt

Schuin tegenover de uitrit van de Strada San Vitale vindt u een zelf service tankstation annex bar, waar broodjes, sigaretten, wijn, (Italiaanse) kranten e.d. verkocht worden. Op 5 minuten rijden vanaf Casa Bosco ligt het dorpje Secchiano, met een ouderwets kruideniertje en de lokale bar. Binnen 10 minuten bent u in Cagli, een wat grotere plaats, met een gezellig stadsplein waar verschillende bars en restaurants te vinden zijn. Verder heeft Cagli 3 supermarkten, verschillende apotheken, een eerstehulppost, tandartsen en ambachtelijke bakkers en slagers.

* tegen vergoeding