Dream it, wish it, do it!

Zo’n 15 jaar geleden begonnen we te dromen over een eigen plek in een mooi, warm land. Een plek waar we, samen met leuke gasten, van het zonnige, zuidelijke leven zouden kunnen genieten. Maar omdat dromen niet vanzelf uitkomen, zijn we actief aan de slag gegaan. Een jarenlange zoektocht bracht ons op tientallen locaties in Spanje en Italië. We ontdekten wat we mooi vonden, waar we blij van werden – of juist niet – maakten honderden foto’s en schreven blocnotes vol.

En op een dag kwamen we in De Marken en werden op slag verliefd. Waarom? Omdat we ons meteen ‘thuis’ voelden. De Marken is landelijk, puur, zonnig, nog niet ontdekt door het massatoerisme en wordt bevolkt door vriendelijke, hulpvaardige mensen. En natuurlijk is er nog veel meer, maar dat laten we u graag zelf ontdekken.…


petra

Petra (van de Logt) is geboren (1973) en getogen in Almelo en omstreken. Na het VWO deed zij de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, wat in de praktijk toch niet haar roeping bleek. Een carrière als directiesecretaresse beviel beter en bracht haar o.m. bij Holec Holland in Hengelo als rechterhand van de Directeur P&O…..

Petra sloot haar loopbaan in september 2015 af bij het ziekenhuis in Winterswijk en sindsdien is zij full time aan de slag om de droom van Casa Bosco werkelijkheid te maken. En met succes!

hans

Hans (Bos) is geboren (1957) en getogen in een dorp onder de rook van Rotterdam. Na zijn opleiding aan de KMA in Breda heeft hij 7 jaar gediend bij de Luchtmacht. In 1986 volgde een overstap naar het bedrijfsleven. Bij wat toen nog Turmac Tobacco Company heette, heeft hij verschillende HR functies vervuld en ruim vier jaar als Plantmanager gewerkt. Daarna ging hij aan de slag als Directeur P&O bij Holec Holland in Hengelo om vervolgens, in 2000, voor het interim vak te kiezen.

Vanaf 2003 is hij mede eigenaar van AIM4, een netwerkorganisatie van en voor zelfstandige interim professionals.

 

Samen staan we te popelen om u een heerlijke, zorgeloze vakantie te bezorgen in het prachtige Italië!  |   Graag tot ziens bij Casa Bosco!

Petra en Hans